zingen De Popzangschool Haarlem

Groepsles

Vanaf 21 jaar, 60 minuten.

Vanaf 21 jaar ben je van harte welkom om groepsles bij ons te volgen. We stellen de groepen met grote zorg samen op basis van leeftijd, niveau en achtergrond. Tijdens de groepsles zingen we veel meerstemmig, worden technieken op een simpele en efficiënte manier uitgelegd en toegepast en inspireren we elkaar door grenzen te verleggen en steeds meer te durven. Een proefles kun je vrijblijvend en gratis bij ons komen doen om te kijken of het is wat je zoekt. Schrijf je hier voor in middels het inschrijfformulier op de website.

Kids groepsles

Van 6 – 20 jaar, 60 minuten.

Voor de kleintjes hebben we speelse en muzikale groepslessen vanaf 6 jaar. Kinderen krijgen de mogelijkheid om spelenderwijs nederlands en engels te leren, lekker te bewegen en ook zangtechniek verstopt in de leukste oefeningen aan te leren. Plezier staat voorop en voordat ze het zelf in de gaten hebben hebben ze al een hoop geleerd.Ook voor jongeren vanaf 12 jaar hebben we hele leuke lessen. Ingespeeld op de trends en met oog voor ‘whats hot’ op dit moment. We dagen uit om jezelf te ontplooien tot een gedurfd podiumbeest en je niet te schamen voor hoe je klinkt of wie je bent. We zingen veel meerstemmig en maken samen de meest muzikale en stoere performances.

plezier De Popzangschool Haarlem groepsles zangles
Denise De Popzangschool Haarlem groepsles

Privéles

Alle leeftijden, 45 minuten.

De privéles is er helemaal voor jou alleen. We kunnen werken aan techniek, maar ook aan je muzikale identiteit, voorbereiden op een auditie, of over je eigen grenzen heen durven stappen. Wat de insteek ook is, de docent is er helemaal voor jou en samen met jou maken we een persoonlijk strijdplan. Als je al aan voelt komen dat je minimaal een aantal lessen wilt nemen om een bepaald resultaat te behalen hebben we strippenkaarten beschikbaar waarmee je een leuke korting krijgt. Kijk bij tarieven voor meer informatie.

Professionals

Voor persoonlijke coaching op professioneel niveau neem je contact op met Denise van Donselaar

Workshops

Voor bedrijven, verjaardagen, op lagere of middelbare scholen, en meer.. Er zijn tal van mogelijkheden. Neem contact met de Popzangschool.

contact@depopzangschool.nl

De Popzangschool Haarlem zangles groepsles kinderen