Marjo Kreileman

Zangdocent

Hoi! Mijn naam is Marjo Kreileman en ik geef zanglessen op de Popzangschool.

Rond mijn 18e jaar ben ik erachter gekomen dat ik zingen heel erg leuk vind en ik daar meer mee wilde doen. Ik sloot mij daarom aan bij een musicalgroep genaamd Stardust en zo begon ik mijn eerste voetstappen te zetten richting mijn muzikale carriére.

Na een tussenjaar op de HQ school werd ik aangenomen op Conservatorium Haarlem richting pop zang. Hier heb ik mogen ondervinden wat je allemaal met muziek kunt doen en hoe leuk dit vak is.

Ik heb een eigen band waarmee ik eigen nummers schrijf onder de naam “Jorah” en ik treed op door het hele land. Met heel veel plezier zing ik bij het Soundwise Choir waarmee ik optreed bij grote tv shows en live shows zoals de Gabbers 2016 in de Ziggodome, Kerstfeest op de Dam en de Passion 2017. Halverwege mijn studie ben ik begonnen met lesgeven op meerdere muziekscholen in de omgeving van Haarlem. Lesgeven is een grote passie geworden omdat ik er zo ontzettend van kan genieten om mijn kennis over te kunnen dragen aan leerlingen en ze te zien groeien.

Ik verdiep me vooral in popmuziek, zeg maar ‘top40’. Mijn doel tijdens de zanglessen is om met veel plezier samen te zingen en niet alleen van mij, maar ook van elkaar te leren hoe we nog mooier kunnen klinken! Zie ik je snel op De Popzangschool?