Denise van Donselaar

Zangdocent

Hallo, ik ben Denise van Donselaar en ik ben de Popzangschool begonnen omdat een zangschool als de Popzangschool nog niet bestaat in Nederland.

Ik heb heel veel liefde voor muziek en mensen en dat komt in de Popzangschool samen wanneer ik iemand kan helpen zich op een goeie en leuke manier muzikaal te ontwikkelen. Ik leg technieken duidelijk en gericht uit zodat iedereen ze begrijpt en pas me aan aan de behoefte en het niveau van de groep of de leerling. Ik ben gepassioneerd, geduldig en door een positieve benadering maak ik het makkelijker om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Over Denise;
Denise van Donselaar is de dochter van muzikant, producer en Studio Zeezicht-eigenaar Rob van Donselaar. Muziek is haar met de paplepel ingegoten. Onder de naam Dennis bracht ze twee albums uit: ‘Her Name is Dennis’  (2007) en ‘Blonde’ (2010). Ze speelde op festivals als Noorderslag en Lowlands en stond op het podium in o.a. de Heineken Music Hall en Paradiso. Naast soloartieste werkte ze vijf jaar lang als vocal coach voor Babette Labeij Music Academy en bij tv-programma’s als The Voice of Holland, Utopia en X-Factor. Als achtergrondzangeres werkte ze met grote namen als Guus Meeuwis, Marco Borsato, Paul de Leeuw en Jacqueline Govaert.

De Popzangschool docent en oprichtster Denise van Donselaar