Algemene Voorwaarden de Popzangschool

DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE POPZANGSCHOOL HAARLEM

CURSUSJAAR 2018 – 2019

Het cursusjaar 2018 – 2019 gaat van start op maandag 3 September 2018 en eindigt op zaterdag 13 Juli 2019. Tijdens de schoolvakanties en nationale feestdagen (regio noord) wordt er geen groepsles gegeven. Privéles wordt op afspraak gegeven.

INSCHRIJVING
Een gratis en vrijblijvende proefles voor een groepsles wordt in samenspraak met leerling en/of ouder/voogd ingepland, dit dient van tevoren per email (contact@depopzangschool.nl) te worden aangevraagd. Inschrijven voor de groepslessen kan via het formulier op de website www.depopzangschool.nl. Voor leerlingen onder de 18 jaar dient een ouder/voogd de inschrijving te bevestigen. Bij inschrijving verklaart leerling, ouder of voogd akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

AFMELDEN VOOR DE LES
Afmelden voor de groepsles is gewenst voor aanvang van de groepsles via email contact@depopzangschool.nl en is voor eigen rekening. Afmelden voor privéles dient minimaal 24 uur van tevoren per mail te worden gedaan. Gebeurt dit niet, of later dan 24 uur van tevoren dan wordt de priveles toch in rekening gebracht.

AFWEZIGHEID DOCENT
Indien desbetreffende docent verhinderd is om groepsles te geven wordt een vervangende docent ingezet. Bij uitzondering kan een groepsles worden verplaatst, dit zal minimaal 24 uur van tevoren worden gemeld bij de leerling of ouder/voogd van de leerlingen in de desbetreffende groep. Bij afwezigheid van de docent voor een privéles wordt de leerling minimaal 24 uur van tevoren ingelicht en wordt een nieuwe privéles ingepland.

TARIEVEN
Groepsles tot 21 jaar –  €150 voor een 10-lessenkaart (€15 per les)
Groepsles vanaf 21 jaar en ouder  – €185 voor een 10-lessenkaart (€18,50 per les (incl btw))
Privéles tot 21 jaar – €38 per les (45 minuten)
Privéles vanaf 21 jaar en ouder – €46 per les (incl btw)
5 privélessenkaart tot 21 jaar – €180 (3 mnd geldig, €10 korting)
10 privélessenkaart tot 21 jaar – €360 (6 mnd geldig, €20 korting)
5 privélessenkaart vanaf 21 jaar – €220 (3 mnd geldig, €10 korting)
10 privélessenkaart vanaf 21 jaar – €440 (6 mnd geldig, €20 korting)

BETALING EN LESSENKAART
Betaling van zowel groepslessen als privélessen dienen per pin te worden voldaan of kunnen worden overgemaakt naar rekening NL72RABO0134947002 ovv volledige naam leerling en groepaantal privélessen. Voor de groepslessen hanteren wij een 10-lessenkaart die voor aanvang van de eerste les aangeschaft dient te worden door €150 (tot 21 jaar) of €185 (21 jaar en ouder) over te maken op hiervoor genoemd rekeningnummer. Komt een nieuwe leerling een proefles doen, dan kan de lessenkaart na de proefles worden aangeschaft om vervolgens op les te blijven. De privéles wordt direct na de les betaald of overgemaakt in het geval van een 5- of 10 lessenkaart. Lesgeld wordt in geen geval geretourneerd. Voor leerlingen jonger dan 18 jaar is een ouder of voogd verantwoordelijk voor de betaling.

AANSPRAKELIJKHEID
De Popzangschool is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen door de leerling tijdens de les, of schade aan, verlies van of diefstal van eigendommen van de leerling.